Ναι ήρθε εκείνη η ώρα που κάθομαι να γράψω ένα νέο άρθρο. Μου είχε λείψει πραγματικά πολύ. Βέβαια όχι τόσο ώστε να επανέλθω νωρίτερα.
Νοιώθω ότι χρειάζεται να απολογηθώ σε όσους πιστούς μπορεί να με τσέκαραν από πραγματικό ενδιαφέρον αν έχω κάτι νέο όλον αυτόν τον καιρό. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή το είδα σαν ένα διάλειμμα λίγων εβδομάδων. Και μετά τσουπ πέρασε ένας μήνας. Και ένας δεύτερος και ένας τρίτος κ.ο.κ. Βολεύτηκα στην νέα κατάσταση που δεν είχα και το μπλογκ σαν έννοια. Τελικά κατάλαβα ότι είχα κουραστεί. Και αποφάσισα να πάρω το χρόνο μου και να επιστρέψω μόλις νοιώσω έτοιμη. Γιατί αυτή η γωνιά του διαδικτύου για μένα είναι το μεράκι μου. Θέλω να με κάνει να αισθάνομαι μόνο χαρά. Και αυτό σκοπεύω να πράξω εφεξής. Οπότε αν καμιά αργώ να ξαναεμφανιστώ να με συγχωρείτε οκ;
Να ξέρετε ότι σκοπός είναι ένα νέο άρθρο εβδομαδιαίως. Κάθε Δευτέρα. Και βλέπουμε.
Αυτό δεν σημαίνει ότι έμεινα (εντελώς) ανενεργή. Και τα πάρτυ μας κάναμε, και πολλούς μαγειρικούς πειραματισμούς. Αλλά το πιστεύετε ότι για κάποια από αυτά δεν έχω καμία απολύτως φωτογραφία; Ποιος εγώ; Που τρέχω πάντοτε με την μηχανή παραμάσχαλα… Από εκεί να καταλάβεις σε τι τέλμα είχα πέσει.
Όταν όμως ήρθε ο Σεπτέμβρης (η προσωπική μου Πρωτοχρονιά δηλ) και εκεί που προβληματιζόμουνα όπως κάθε μανούλα τι στο καλό θα βάλω σε αυτό το τάπερ του κολατσιού, μου ήρθε η ιδέα για τα μπισκότα που βλέπετε. Τα οποία είναι απλά φανταστικά. Και θρεπτικά. Και φυσικά το καλύτερο είναι ότι χρειάζονται μόνο 2 υλικά! Τρελαίνομαι για κάτι τέτοιες συνταγές. Έτσι λοιπόν δεν έχασα χρόνο: επιστράτευσα κινητό και φωτογραφική μηχανή ώστε να την δείξω και εσάς την συνταγούλα μου. Και να δώσω και εγώ μία ιδέα για το κολατσιό των παιδιών μας.
Επίσης το μπλογκάκι μου κλείνει 4 χρόνια στο διαδίκτυο φέτος και του χρωστάω τα επετειακά του cupcakes…κάτι έχω στο μυαλό μου, εύχομαι να επανέλθω λίαν συντόμως. Τα 4 χρόνια πέρασαν γεμάτα δημιουργία, συγκινήσεις, συνεργασίες και πολλά πολλά μαθήματα ζωής. Του εύχομαι να έχει πολλά πολλά χρόνια ακόμα γεμάτα δημιουργικότητα και έμπνευση.
Πάμε λοιπόν να δούμε τη συνταγή μας και εύχομαι καλή σεζόν σε όλους μας!!
Ποσότητα: 1 ταψί φούρνου
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
- Βάζουμε τα υλικά μας στον επεξεργαστή τροφίμων.
- Ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μία ενιαία μάζα που να ξεκολλάει από τα τοιχώματα του μπολ
- Με ένα κουτάλι ή ιδανικά με μία κουτάλα παγωτού, απλώνουμε τα μπισκότα σε ταψί που έχουμε καλύψει με λαδόκολλα.
- Με ένα πιρούνι κάνουμε γραμμές στα μπισκότα με απαλές κινήσεις.
- Ψήνουμε για 12 λεπτά. Δεν πειράζει αν είναι μαλακά, προσέχουμε να μην τα παραψήσουμε και σκληρύνουν.
- Αφήνουμε να κρυώσουν για 5 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρουμε σε σχάρα να κρυώσουν εντελώς.
- Έτοιμα!
Καλημέρα και καλό μήνα! Πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή. Θα μου λύσει τα χέρια. Ευχαριστούμε ❤
Καλησπέρα και καλό μήνα Αθανασία!! Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου!
Τι εύκολη συνταγή είναι αυτή!! Χρόνια πολλά στο blog σου Αθηνά μου, να είσαι καλά να φτιάχνεις τέτοιες νοστιμιές όποτε το θέλεις. Το μεράκι μας είναι άλλωστε, όπως το είπες.
Μαρία μου σε ευχαριστώ για τις ευχές!! Ξέρω ότι με νοιώθεις απόλυτα
Χάρηκα πάρα πολύ όταν είδα newsletter στο inbox μου!! (οι έννοιες στα ελληνικά και αγγλικά μαζί).
Όχι για την συνταγή αυτήν καθ’ αυτήν αλλά για την επάνοδο!!!
Απολύτως ειλικρινής η επεξήγηση και πολύ εκτιμητέα.
Απολύτως κατανοητό κα εγώ μαζί σου. Το εχω νιώσει και σε αισθάνομαι ακριβώς.
Καλή αρχή λοιπόν.. καλή νέα σεζόν.. καλά νεα ξεκινήματα και δεν χρειάζεται
αγχος και καταπίεση στην ζωή μας.
Σε περιμένουμε μόνο με κέφι και όποτε και εφ΄όσων εσύ το αισθάνεσαι.
Καλησπέρα Λαμπρινή!! Πόσο θάρρος μου δίνουν τα λόγια σου σε ευχαριστώ πολύ!!! Εύχομαι μία υπέροχη σεζόν σε όλους μας!!!