pull-apart-pizza-bread-dsc_0135 pull-apart-pizza-bread-dsc_0130 pull-apart-pizza-bread-dsc_0124 pull-apart-pizza-bread-dsc_0139 pull-apart-pizza-bread-dsc_0141 pull-apart-pizza-bread-dsc_0143Όσοι αγαπημένοι με ακουλουθείτε στα social media (και σας ευχαριστώ πολύ!) θα είδατε ότι είχα την χαρά και την ευτυχία να γνωρίσω από κοντά τις πρώτες ύλες της Pizza Fan. Η εταιρία μάλιστα ήταν ιδιαίτερα γενναιόδωρη στην ποσότητα των υλικών που μου έστειλε προς δοκιμή και μετά από την πρώτη σκέψη αξιοποίησης τους που δεν ήταν άλλη από μία λαχταριστή σπιτική πίτσα , σκεφτόμουν τί άλλο θα μπορούσα να σκαρώσω με τα τόσο νόστιμα υλικά που είχα στο ψυγείο μου (σε όοοολο το ψυγείο μου!)

Και μετά θυμήθηκα το ψωμί πίτσας! Εύκολο, νόστιμο και σούπερ εντυπωσιακό για μία βραδιά φίλων. Και τί είναι αυτό θα μου πείτε; Η βραδιά φίλων είναι ο αγαπημένος μας τρόπος να δούμε τους φίλους μας χωρίς να έχουμε να σκεφτούμε πού θα αφήσουμε την Πηνελόπη. Τους καλούμε στο σπίτι μας, βάζουμε μία ταινία, παίζουμε ένα επιτραπέζιο ή απλά κουτσομπολεύουμε και πίνουμε κρασί. Και φυσικά τρώμε ! Συνδυάζει τα πάντα: λίγος χρόνος για τους μεγάλους, στην άνεση του σπιτιού σου και χωρίς να χρειαστείς να ξεβολέψεις τον μικρότερο ένοικο του σπιτιού από τη ρουτίνα του. 

Η συνταγή αυτή είναι από τις αγαπημένες μου καθώς είναι γρήγορη και παρεΐστικη. Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις τον άπειρο χρόνο στην κουζίνα σου και ο συνδυασμός υλικών είναι πραγματικά απεριόριστος. Τι χρειάζεσαι; Μία φρατζόλα ψωμί, τα αγαπημένα σου τυριά και αλλαντικά και το αποτέλεσμα: ένα σούπερ νόστιμο και λαχταριστό ψωμί πίτσας! Το ετοιμάζεις εξαιρετικά εύκολα και γρήγορα χωρίς να χάνεις χρόνο από την παρέα σου ! Το κόβεις, το γεμίζεις, το ψήνεις και σε είκοσι λεπτά έχεις το πιο τυράτο και ζουμερό μεζεδάκι ! Βουτάς στην αγαπημένη σου σάλτσα και το απολαμβάνεις! 

Ψωμί Πίτσας με πεπερόνι και τυρί κρέμα
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Συνολικός χρόνος
 
Συστατικά
  • 1 καρβέλι ψωμί (χρησιμοποίησα τύπου Καλαβρίας 385γρ)
  • 60γρ βούτυρο λιωμένο
  • 80γρ τυρί κρέμα
  • 100γρ τριμμένο cheddar
  • 150γρ τριμμένο gouda
  • 105γρ πεπερόνι
  • 1 κ.γ. ρίγανη τριμμένη
Οδηγίες
  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς αέρα.
  2. Απλώνουμε στον πάγκο μας ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο και από πάνω λαδόκολλα τόσο ώστε να μπορεί τα τυλίξει το καρβέλι μας.
  3. Με ένα μαχαίρι ψωμιού κόβουμε προσεκτικά κάθετα το ψωμί όχι τόσο ώστε να κοπεί τελείως. Συνεχίζουμε κόβοντας οριζόντια με τον ίδιο τρόπο και κάνοντας κυβάκια κατά μήκους του ψωμιού
  4. Το ακουμπάμε στο κέντρο της λαδόκολλας και με ένα κουταλάκι γεμίσουμε το εσωτερικό των κύβων με το τυρί κρέμα. Υπολογίστε περίπου ένα τέταρτο για κάθε κυβάκι.
  5. Συνεχίζουμε γεμίζοντας με 1 κ.γ. σε κάθε κυβάκι τυρί cheddar και gouda.
  6. Κόβουμε τα πεπερόνι σε 2 κομμάτια και βάζουμε στην κορυφή του κάθε κύβου από ένα κομμάτι.
  7. Απλώνουμε κατα μήκος όσο gouda μας έμεινε.
  8. Με ένα πινελάκι απλώνουμε το βούτυρο, πασπαλίζουμε με την ρίγανη και τυλίγουμε σφικτά με το αλουμινόχαρτο.
  9. Ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά
Σημειώσεις
Η συνταγή δημιουργήθηκε με την σύμπραξη της PizzaFan

 

 

 

Related posts...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

10 σχόλια στο “Ψωμί Πίτσας με πεπερόνι και τυρί κρέμα

  1. Πόσο μου αρέσει που ανεβάζεις τόσο λαχταριστές και εύκολες συνταγές και για εμάς τις ανεπρόκοπες στην κουζίνα!!!! Χαχαχα!
    Λατρεύουμε πίτσα!
    Η φωτό με το λιωμένο τυράκι με συνεπήρε…
    Φιλιά Αθηνά μου!

  2. αυτο το τσιμπα-τραβα ψωμι μ αρεσει!!!! αλλα ειναι να προλαβεις να το φας εκεινη τη στιγμη! μ αρεσει που εβαλες κασερια κ πεπερονι! γιαμ γιαμ!! τελειο ειναι!

    • Άστα τσιμπάς τραβιέται και το τυράκι !! Εμένα έμεινε ζεστό με το αλουμινόχαρτο και καταναλώθηκε μέχρι να πούμε μμμμ!! Πολλά φιλιά!

  3. Πολύ αγαπημένα αυτά τα γεμιστά και “τσιμπητά” ψωμάκια.
    Είναι εύκολα, ευέλικτα και υπερνόστιμα!
    Αγαπημένη επιλογή για βραδιά κινηματογράφου στο σπίτι 🙂
    Σε φιλώ