Αυτή είναι το τρίτο food challenge και μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ γιατί με βάζει σε σκέψεις και πειραματισμούς. Δείτε πώς ξεκίνησαν όλα εδώ

Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την Αλεξάνδρα για την επιλογή των υλικών: ψάρι, σαφράν, κρασί και πατάτες. Το σαφράν ( κρόκος Κοζάνης) είναι τόσο ιδιαίτερο που αναγνωρίζεται γευστικά όπου και να το χρησιμοποιήσεις! Σκέφτηκα ένα πιάτο λίγο πιο γκουρμέ, που θα μπορούσα να το φτιάξω στον Γιάννη σε ένα ρομαντικό δείπνο. Για κρασί επέλεξα Μοσχάτο Λήμνου γιατί όποτε το έχω χρησιμοποιήσει με ο,τιδήποτε ψαρικό είναι απλά τέλειο. Τελικά το φάγαμε ένα Σάββατο μεσημέρι βέβαια αλλά δεν πειράζει…την επόμενη φορά. Πάμε λοιπόν να δούμε τη συνταγή:

Για πείτε μου λοιπόν: εσάς τί τραβάει η όρεξη σας; Δώστε μου έως 4 υλικά και δείτε τα υλικά σας να γίνονται συνταγή την επόμενη εβδομάδα. Ο πρώτος που αφήσει κάποιο σχόλιο εδώ ή στη σελίδα μου στο facebook κερδίζει! 

Related posts...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

43 σχόλια στο “Food Challenge- Πεσκανδρίτσα με Ψητές Πατατούλες & Σάλτσα Σαφράν – Monkfish fillets with roasted potatoes & saffron sauce

  1. Ε ναι,είμαι του γκουρμέ εγώ!!! Χα χα!!! Εγώ το είχα φανταστεί σε σούπα αλλά πολύ χαίρομαι για την έμπνευση που σου έδωσα με τα υλικά!!! Φαίνεται τόσο λαχταριστό!! Και φυσικά θα την δοκιμάσω!!!

  2. Γευστικότατο!!! Από την εμφάνιση και μόνο σε προετοιμάζει οτι θα φας κάτι ξεχωριστό! Τέλεια η προσθήκη κρόκου Κοζάνης, μεταμορφώνει κάθε πιάτο. Καλό μήνα!!

  3. Καλημέρα, και καλό μήνα Αθηνά, η συνταγή σου είναι πολύ ωραία, μου αρέσουν όλα τα υλικά
    που χρησιμοποίησες!!!
    Διάβασα τις απαντήσεις σου, είσαι μία νέα γυναίκα, και μαμά, πολύ δημιουργική με πολύ ενέργεια και μάλιστα θετική για να κάνεις μόνο όμορφα πράγματα.
    Χάρηκα που σε γνώρισα θα σε διαβάζω να ενημερώνομαι!!

  4. μέχρι και εγώ που δεν είμαι φαν των γκουρμέ.. το λιμπιστικα το πιάτο Αθηνά.. πολλά μπράβο για την ιδέα της εκτέλεσης.. το αποτέλεσμα είναι θεϊκό..τυχερή που το δοκίμασες!!!!

  5. Λατρεύω τα ψάρια αλλά με σαφράν δεν το έχω δοκιμάσει ποτε! Βέβαια η σαλτσουλα σου νομιζω οτι ταιριάζει τέλεια κ με κρεατικά!!!! Θα τα δοκιμασω λοιπον κ ας το φάμε κ μεσημέρι!!!! Χαχαχα