Μακαρονάδα με μανιτάρια & κολοκύθια ενός σκεύους
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Συνολικός χρόνος
Author: Athena
Ποσότητα: 2 με 3 μερίδες
- 8 φρέσκα μανιτάρια (250γρ) τύπου brown
- 2 κολοκυθάκια (342γρ)
- 2 κούπες (400γρ) νερό
- 100γρ αρακά (χρησιμοποίησα κατεψυγμένο)
- 1 κ.γ. σκόνη σκόρδου
- 1 κ.γ. θυμάρι
- 50γρ παρμεζάνα τριμμένη
- 50γρ κρέμα γάλακτος
- μισό πακέτο (250γρ) μακαρόνια
- Κόβουμε σε φετάκια τα μανιτάρια και τα κολοκυθάκια.


- Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από την κρέμα γάλακτος και την παρμεζάνα σε μία μεγάλου μεγέθος κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά.

- Μόλις το μίγμα αρχίσει να βράζει, χαμηλώνουμε τη φωτιά σε μεσαία και βυθίζουμε με προσοχή όλα τα μακαρόνια στο νερό.
- Ανακατεύουμε τακτικά και μαγειρεύουμε για περίπου 8 με 10 λεπτά μέχρι να βράσουν τα μακαρόνια και να μειωθεί αρκετά το νερό (με ανοικτό καπάκι).

- Χαμηλώνουμε στο ελάχιστο τη φωτιά και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και την παρμεζάνα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει το τυρί.
- Σερβίρουμε αμέσως.
Συνταγή απο Craft Cook Love at https://www.craftcooklove.gr/2017/10/one-pot-mushroom-zucchini-pasta.html
3.4.3177