Μαλακά Μπισκότα με oreo με φυσικό ροζ χρώμα
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Συνολικός χρόνος
Author: Athena
Ποσότητα: 22 μπισκότα
- 120γρ τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
- 100γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου (χρησιμοποιώ Lurpak)
- 10τμχ (121γρ) χοντροκοπανισμένα μπισκότα τύπου oreo
- ¾ κούπας (182γρ) λευκή κρυσταλική ζάχαρη
- 150γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 6γρ σκόνη παντζαριού (προαιρετικά)
- Χτυπάμε στο μίξερ με το εξάρτημα φτερό το τυρί κρέμα με το βούτυρο ώστε να ενωθούν ως υλικά.
- Προσθέτουμε την ζάχαρη και την σκόνη παντζαριού και χτυπάμε πολύ καλά ώστε να έχουμε ένα ενιαίο κρεμώδες μίγμα.
- Προσθέτουμε σε χαμηλή ταχύτητα το αλεύρι κουταλιά κουταλιά και χτυπάμε ίσα ίσα να ενωθεί με το υπόλοιπο μίγμα.

- Με μία σπάτουλα σιλικόνης ανακατεύουμε στη ζύμη μας τα χοντροκοπανισμένα oreo.

- Σκεπάζουμε το μπολ του μίξερ με μεμβράνη τροφίμων και βάζουμε στο ψυγείο για 2 περίπου ώρες.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175 βαθμούς αντιστάσεις πάνω κάτω.
- Με ένα κουτάλι σερβιρίσματος παγωτού, κάνουμε τη ζύμη μπαλίτσες και τις απλώνουμε αραιά σε ρηχό ταψί που έχουμε καλύψει με λαδόκολλα.
- Ζουλάμε ελαφρώς την κορυφή από τις μπαλίτσες.

- Αφού ο φούρνος μας έχει ζεσταθεί πολύ καλά, ψήνουμε για 15 λεπτά έτσι ώστε να έχουν χρυσίσει οι άκρες και τα μπισκότα να είναι ακόμα μαλακά.
- Αφήνουμε να κρυώσουν ελαφρώς και τα απλώνουμε σε σχάρα ώστε να κρυώσουν εντελώς

- Φυλάσσονται σε δροσερό μέρος σε αεροστεγές τάπερ.
Την σκόνη παντζαριού την βρίσκουμε σε καταστήματα με βιολογικά είδη.
Αρχική συνταγή
εδώ.
Συνταγή απο Craft Cook Love at https://www.craftcooklove.gr/2017/09/pink-oreo-cookies.html
3.4.3177