Κεκάκια Φυστικοβούτυρου με κακάο
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Συνολικός χρόνος
Author: Athena
Ποσότητα: 12 τεμάχια
- 150γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 30γρ κακάο
- ¼ κ.γ. αλάτι
- 150γρ καστανή ζάχαρη
- 2 αυγά
- 115γρ λιωμένο και ελαφρώς κρυωμένο βούτυρο
- 125γρ φυστικοβούτυρο
- 100γρ γάλα
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το κακάο και το αλάτι.

- Στο μίξερ ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά με το εξάρτημα φτερό.

- Προσθέτουμε με μία σπάτουλα σιλικόνης με απαλές κινήσεις το μίγμα αλευριού- κακάο στα υγρά υλικά.
- Αδειάζουμε έως ¾ σε φόρμες σιλικόνης για μάφιν.

- Ψήνουμε για περίπου 25 λεπτά.

- Αφήνουμε να κρυώσουν για 10 λεπτά, ξεφορμάρουμε και απλώνουμε σε σχάρα ώστε να κρυώσουν εντελώς.
Συνταγή απο Craft Cook Love at https://www.craftcooklove.gr/2017/09/peanutbutter-chocolate-muffins.html
3.4.3177