Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω αυτήν την εβδομάδα… Καταρχήν να σας πω τα υπέροχα νέα που ήρθαν για το blog μου. Τα αποτελέσματα ανοικοινώθηκαν και το αγαπημένο μου διαδικτυακό σπιτάκι κέρδισε το Βραβείο Κριτικής Επιτροπής στα Food Blog Awards του Βήμα Gourmet. Θέλω να μαζέψω όλες μου τις σκέψεις και την εμπειρία μου σε χωριστό ποστ το οποίο θα ακολουθήσει (ελπίζω λίαν συντόμως!). Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσους στήριξαν το blog μου με την ψήφο τους, τα σχόλιά τους και τα καλά τους λόγια!! Είμαι πραγματικά πάρα πολύ χαρούμενη και φυσικά ενθουσιασμένη!!
Το άλλο για το οποίο είμαι πολύ ενθουσιασμένη να μοιραστώ μαζί σας είναι αυτό το υπέροχο υλικό με το οποίο πειραματίστηκα και ακούει στο όνομα γιαπωνέζικο τσάι μάτσα. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό κάντε κλικ εδώ. Ανυπομονούσα τόσο να το παραλάβω που αμέσως το φωτογράφισα στην παραλαβή του όπως βλέπετε!
https://www.instagram.com/p/BQ5s19PBIs9/?taken-by=craftcooklove
Η πρώτη μου σκέψη αξιοποίησης είναι ένα νηστίστιμο παγωτό: κόντρα στον καιρό που μας τάραξε στην βροχή τις προηγούμενες μέρες. Τρία υλικά με απίστευτα απλή εκτέλεση και πλούσια γεύση. Α και το καλύτερο: χωρίς τύψεις καθώς τα λιπαρά είναι ελάχιστα! Η υφή είναι φανταστική και για όσους θέλουν τέλος πάντων να μπουν σε ένα πρόγραμμα διατροφής (γκου χου γκου χου δεν λέω καλέ για μένα !) είναι ό,τι πρέπει!
Πάμε να δούμε τη συνταγή ;
Ποσότητα: 2 με 3 μερίδες
- 3 μπανάνες (470γρ) σε φετάκια κατεψυγμένες (τουλάχιστον για ένα βράδυ)
- 2 κ.γ. (4γρ) μάτσα σκόνη (χρησιμοποίησααυτό )
- 1 κ.σ. (16γρ) σιρόπι σφένδαμου
- Στον επεξεργαστή τροφίμων βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ενιαίο μίγμα.
- Απλώνουμε σε δοχείο κατάλληλο για κατάψυξη.
- Παγώνουμε για μία ώρα και σερβίρουμε.
Συγχαρητήρια Αθηνά μου! Πάντα τέτοια! Και το παγωτό με τσάι τέλεια ιδέα!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!! θερμα συγχαρητηρια!!!!!! να εισαι παντα καλα, να μας γεμίζεις νοστιμιες!!!!
οσο για το παγωτο…το χρωμα ειναι λογω του τσαγιου; Τι λες τωρα!
Αθηνούλα!
Πολλά μπράβο για τη διάκριση!
Είμαι πολύ περήφανη για σένα και χάρηκα πάρα πολύ!
Περιμένω να διαβάσω και το αναλυτικό ποστ που μας έταξες 🙂
Σε φιλώ
Μα τι απιστευτο χρωμα! και φανταζομαι, απο γευση θα ειναι τελειο.